ER UHELDET UDE?
  Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58

Om JK EL ApS

Profil

JK-EL HAR EKSISTERET SIDEN 1971

Firmaet blev grundlagt i 1971 af Jens Kristiansen, men blev i 2002 overtaget af de nuværende ejere Henrik Klausen og Søren Kirkegaard Petersen. Firmaet beskæftiger 10 medarbejdere på kontor og på værksted, med tilknyttet lager og administration på samme adresse. JK-El forsøger at være dit førstevalg indenfor elektrikere og el leverandører i Roskilde og Lejre kommune.

JK-EL har eksisteret siden 1971

Firmaets mangeårige virke har givet firmaet og de ansatte arbejdsopgaver fra A – Z, og dermed en ekspertise til at løse netop Deres opgave inden for el. 


De mange års erfaring er en vigtig del af hverdagen og indgår ved projektering, tilbudsudregning, energi rådgivning, salg, vedligeholdelse samt råd og vejledning af kunder i almindelighed.

Du er velkommen

"Vi er altid klar til at hjælpe Dem med vejledning og gode råd om el"


E-mail: mail@jk-el.dk


tlf.: +45 46 40 85 58

Salg - Vi har alt i el!

Vi tilbyder bestilling og levering af hårde hvidevarer, små el til hjemmet og alt i reservedele. Vi har også stadigvæk støvsugerposer til alle modeller og alt i specielle lyskilder o.m.a.


Så spørg endelig hvis der er noget du mangler.

Se MÅNEDENS TILBUDSavis HER

Værksted

Hos JK-EL er ingen opgaver for store eller små


Vi har igennem de sidste snart 40 år serviceret, i stadig større udvikling, alle former for opgaver i nærområdet. Vi dækker alle opgaver fra private og boligselskaber til kommunale anlæg samt virksomheder, enten ved anlægsudvidelser eller som fast vedligeholdelse af deres produktionsanlæg.


Fællesnævner for alle typer opgaver er en forretningsplan fokuseret på høj service og kompetencer med kunden i centrum. Vi sætter en ære i, at varetage kundens interesser, både økonomisk men i særdeleshed også i udførsel. Alle opgaver udføres med kundens sikkerhed som første prioritet samt høj etik og moral for faget.


ALLE OPGAVER STORE SOM SMÅ, AFSLUTTES MED KONTROLMÅLINGER DER VERIFICERER KORREKTE OG BETRYGGENDE INSTALLATIONER FOR KUNDEN.


Vi drager omsorg for "Eftersyn og afprøvning før idriftsætning", der er en del af dansk lovgivning, og en naturlig del af arbejdet for os. Det betyder at ikke alene drager vi omsorg for den del af installation vi har udført er i orden, men også at beskyttelse imod indirekte berøring (HPFI) og dermed kundens sikkerhed, er i orden inden vi forlader en installation.

JK-EL ApS
Åsen 1
4330 Hvalsø
Tlf. +45 46 40 85 58
Reg.nr. 6819 Knt. nr. 0001025250