Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58
Menu
Kontakt JK-EL
Menu
Kontakt JK-EL

Om JK EL ApS

Profil

Grundlagt i 1971

Firmaet blev grundlagt i 1971 af Jens Kristiansen, men blev i 2002 overtaget af Henrik Klausen og Søren Kirkegaard Petersen, inden det i 2023 blev overtaget af de nuværende ejere Multi-Tech A/S, som beskæftiger ca. 170 medarbejdere. JK-EL beskæftiger 10 medarbejdere på kontor og på værksted i Hvalsø, med tilknyttet lager og administration på samme adresse. JK-EL vil være dit førstevalg indenfor elektrikere og el leverandører i Roskilde og Lejre kommune. 

Om JKL ApS

JK-EL har eksisteret siden 1971

Firmaets mangeårige virke har givet firmaet og de ansatte arbejdsopgaver fra A – Z, og dermed en ekspertise til at løse netop Deres opgave inden for el.

De mange års erfaring er en vigtig del af hverdagen og indgår ved projektering, tilbudsudregning, energi rådgivning, salg, vedligeholdelse samt råd og vejledning af kunder i almindelighed.

Vi tilbyder bestilling og levering af hårde hvidevarer, små el til hjemmet og alt i reservedele. Vi har også stadigvæk støvsugerposer til alle modeller og alt i specielle lyskilder o.m.a.

Så spørg endelig hvis der er noget du mangler.

Certifikater

Vi er certificeret

JK-EL er blevet kontrolleret af Cerifidan som et led i sikkerhedsstyrelsens kontrolordninger med el installations virksomheder der udøver autorisationskrævende arbejder.

Værksted

Hos JK-EL er ingen opgaver for store eller små

Vi har igennem de sidste snart 40 år serviceret, i stadig større udvikling, alle former for opgaver i nærområdet. Vi dækker alle opgaver fra private og boligselskaber til kommunale anlæg samt virksomheder, enten ved anlægsudvidelser eller som fast vedligeholdelse af deres produktionsanlæg.

Fællesnævner for alle typer opgaver er en forretningsplan fokuseret på høj service og kompetencer med kunden i centrum. Vi sætter en ære i, at varetage kundens interesser, både økonomisk men i særdeleshed også i udførsel. Alle opgaver udføres med kundens sikkerhed som første prioritet samt høj etik og moral for faget.

ALLE OPGAVER STORE SOM SMÅ, AFSLUTTES MED KONTROLMÅLINGER DER VERIFICERER KORREKTE OG BETRYGGENDE INSTALLATIONER FOR KUNDEN.

Vi drager omsorg for "Eftersyn og afprøvning før idriftsætning", der er en del af dansk lovgivning, og en naturlig del af arbejdet for os. Det betyder at ikke alene drager vi omsorg for den del af installation vi har udført er i orden, men også at beskyttelse imod indirekte berøring (HPFI) og dermed kundens sikkerhed, er i orden inden vi forlader en installation.

Vi samarbejder med...

Kontakt

JK-EL ApS
Åsen 1, 4330 Hvalsø
mail@jk-el.dk
+45 46 40 85 58

EAN nr.: 5790002392030
CVR nr: 28898894

Værkstedets åbningstider

Mandag - Torsdag 07:00 - 15.30
Fredag 07:00 - 12:00
Lørdag - Søndag Lukket

Døgntelefon:  +45 46 40 85 58

Certifikat

Her findes vores certifikat for godkendelse af Kvalitetsledelsessystem.
Hent certifikat 

Skriv til os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
© 2024 JK-EL ApS | Hjemmeside af MerkurNord